با شات ایکس همیشه در فناوری بروز باشید

تازه ترین خبرهای اخبار فناوری اطلاعات سایت مهر

ربات با هوش مصنوعی به جای مخترع ژاپنی سخنرانی می‌کند

مهر مهر :یک مخترع ژاپنی نسخه رباتیکی از سر خود ساخته که مجهز به هوش مصنوعی است و می تواند به جای او سخنرانی کند و به سوالات حاضران پاسخ دهد.

نخ‌های نانویی از گرمای بدن برق تولید می‌کنند

مهر مهر :با ایجاد نوعی نانوالیاف ترموالکتریک، نخ‌هایی تولید شده که قادر به تبدیل گرما به برق در ادوات پوشیدنی است. این نخ‌ها دوام طولانی مدت دارند.

معاملات خودرویی صفر تا صد آنلاین می‌شود

مهر مهر :دبیر ستاد اقتصاد دیجیتال معاونت علمی گفت: مرحله خرید و فروش برخط در حال انجام شدن است و در صورت محقق شدن، معاملات خودرویی صفر تا صد به صورت آنلاین انجام می شود.

مهارت بازیکنان فوتبال ارتباطات شبکه‌های مغزی را تغییر می‌دهد

مهر مهر :نتایج پژوهش پژوهشگران دانشگاه تهران نشان داد مهارت‌های فیزیکی و عملکردی بازیکنان فوتبال باعث تغییرات ارتباطات شبکه‌های مغزی در این افراد می‌شود.

حمله سایبری هکرهای کلاه سفید به سامانه های بانکی و بیمه

مهر مهر :در المپیک فناوری ۱۴۰۳، هکرهای کلاه سفید چندین سامانه بانکی، بیمه ای، مکاتبات اداری و … را مورد ارزیابی قرار دادند و باگ ها و نقاط آسیب پذیر را شناسایی کردند.

حسگری که کم آبی بدن را رصد می‌کند

مهر مهر :محققان ایرانی یک حسگر پوشیدنی بی سیم مبتنی بر «موجبر» برای رصد عرق بدن ابداع کرده اند که بر خطر کم آب بودن بدن نظارت می کند.

شن و ماسه روی مریخ و ماه را می‌توان به آجر تبدیل کرد

مهر مهر :به تازگی تحقیقات نشان داده شده می‌توان از مواد طبیعی روی سطح مریخ آجر درست کرد و در این مسیر از فناوری‌ نانو نیز بهره برد.

دانشگاه شریف در مسابقات بین المللی طراحی هواپیما اول شد

مهر مهر :دانشجویان هوافضای دانشگاه صنعتی شریف در جدیدترین دوره مسابقات بین‌المللی طراحی هواپیمای سبک انجمن هوانوردی بریتانیا(RAeS)، موفق به کسب مقام‌های اول و سوم این مسابقه شدند.

ساخت سازه‌های مقاوم و سبک با پانل‌های نانو کامپوزیتی

مهر مهر :این شرکت مهندسی، پنل‌های بتن سبک نانو کامپوزیتی تولید می‌کند که از آنها می‌توان برای ایجاد سازه‌های سبک و مقاوم استفاده کرد ضمن آنکه به طراحی بهتر سازه‌ها کمک شایانی می‌کنند.

حسگر زیستی تشخیص باکتری عامل سرطان معده در دانشگاه تهران ساخته شد

مهر مهر :پژوهشگران دانشگاه تهران، حسگر زیستی طراحی کردند که می‌تواند به تشخیص سریع و کم‌هزینه هلیکوباکتر پیلوری که عامل اصلی سرطان دستگاه گوارش، زخم معده و گاستریت است، کمک کند.