با شات ایکس همیشه در فناوری بروز باشید

تازه ترین خبرهای ژنتیک

تشخیص بیماری‌ ژنتیکی با کیت استخراج مغناطیسی DNA از خون

مهر مهر :فراخوان مشارکت در اکتساب فناوری طرحی با عنوان «دستیابی به دانش فنی کیت استخراج مغناطیسی DNA ژنومیک از خون با بازده بالا» منتشر شد.

DNA ردپای ژنتیکی امپراتوری ژونگ‌نو را رد کرد

ایمنا ایمنا :منشأ هون‌های اروپایی، گروه عشایری که نقش مهمی در سقوط امپراتوری روم ایفا کردند، سال‌ها در هاله‌ای از ابهام قرار داشت؛ اما بتازگی پژوهش جدیدی پرده از این راز برداشته است.

سوئیچ ژنتیکی به کمک دیابتی‌ها می‌آید

مهر مهر :محققان یک برچسب پوستی ابداع کرده اند که حاوی سوئیچ ژنتیکی است و می تواند به کنترل دیابت کمک کند.

درمان سرطان واکسینه و ژنتیکی می‌شود

مهر مهر :هوش مصنوعی، مهندسی ژنتیک و واکسن های شخصی سازی شده تنها چند نمونه از درمان های نوینی هستند که این روزها برای مقابله با سرطان ابداع شده اند.

راز برخورداری از چشمان آبی چیست؟

باشگاه خبرنگاران جوان باشگاه خبرنگاران جوان :یک مطالعه به این نتیجه رسید که افراد چشم آبی همه از یک پدر هستند که حدود ۶ تا ۱۰ هزار سال پیش در اروپا زندگی می‌کرده است.

یک کشف مهم برای درمان ناباروری مردان

ایسنا ایسنا :پژوهشگران «دانشگاه پکن» یک مکانیسم مهم را در سندرم «کلاین‌فلتر» کشف کرده‌اند که می‌تواند برای درمان ناباروری مردان امیدبخش باشد.

روزنه امید در درمان بیماران «ای ال اس»؛ توان حرکتی و تکلم با سلول‌درمانی قابل بازیابی است

اطلاعات اطلاعات :روش نوینی برای درمان بیماران مبتلا به ای ال اس (اختلال در عملکرد عضلات) در حال تحقیق است که نتایج مطالعه فاز یک آن نشان داده در بیش از ۶۰ درصد بیماران،عملکرد بافتهای از دست رفته بازگشته است.

احیای ماموت‌ها توسط سلول‌های بنیادی فیل‌ها

همشهری آنلاین همشهری آنلاین :سلول های بنیادی فیل ها تولد دوباره ماموت ها را در دست دارند. پس از ویرایش برای داشتن ویژگی‌های ژنتیکی ماموت مانند، سلول‌های فیل می‌توانند برای ساخت تخمک و اسپرم و جنینی که می‌تواند در نوعی رحم مصنوعی کاشته شود، استفاده شود. اما این کار به سال ها کار نیاز دارد

هوش مصنوعی زبان ژنتیکی گیاهان را رمزگشایی کرد

ایندیپندنت ایندیپندنت :پژوهشگران با استفاده از مدل هوش مصنوعی پیشرفته‌ای به نام «پلنت آران‌اف‌ام» موفق به درک ساختارهای ژنتیکی گیاهان شده‌است، این مدل که نخستین در نوع خود است، توانایی تحلیل الگوهای پنهان در مولکول‌های آران‌ای گیاهان را دارد و نوآوری‌های جدیدی در علوم گیاه‌شناسی ایجاد کرده است.

اثرات ژنتیکی سوتغذیه تا چهار نسل بعد باقی می‌ماند

دیجیاتو دیجیاتو :این پژوهش روی موش‌ها انجام شده است، اما اگر نتایج آن برای انسان‌ها نیز صادق باشد، احتمال ایجاد بحران‌های سلامت چند-دهه‌ای وجود دارد.

دندان های سالم یک مارمولک باستانی ۲۰۵ میلیون ساله!

همشهری آنلاین همشهری آنلاین :در یک مطالعه جدید تایید شده که یک مارمولک باستانی با قدمت ۲۰۵ میلیون سال لقب «پیرترین» جهان را از آن خود کرده است. این فسیل کوچک که از دوره تریاس کشف شده، در واقع تاریخ مارمولک ها را بازنویسی کرده و منشا بحث های زیادی بوده است.

سرنخ هایی از منشأ رشد جنینی در حیوانات

ایمنا ایمنا :پژوهشگران با مطالعه موجودات اولیه مرتبط با حیوانات به سرنخ‌های جدیدی درباره نحوه تکامل الگوی تقسیم سلولی در طول رشد جنینی دست پیدا کردند که می‌تواند به درک بهتر از تکامل موجودات منجر شود.

لینک های مرتبط با ژنتیک