با شات ایکس همیشه در فناوری بروز باشید
کامپیوتر پانورامیک ام‌اس‌آی بدون کابل!
عکس : کامپیوتر پانورامیک ام‌اس‌آی بدون کابل

ام‌اس‌آی در نمایشگاه CES 2025 ، پروژه‌ی جدیدی به نام Project Zero X معرفی کرد که درواقع یک کیس کامپیوتر زیبا و بدون کابل است.

در مادربردهای سری BMD، برخی از کانکتورها و پورت‌ها به پشت بُرد منتقل شده‌اند تا مدیریت کابل‌ها ساده‌تر شود؛ چالشی که همواره در زمان مونتاژ کامپیوتر با آن مواجه می‌شویم.

به گزارش سرویس اخبار کامپیوتر سایت شات ایکس و به نقل از نبض فناوری طبق اعلام MSI، هدف این شرکت در پروژه‌ی Project Zero X، حذف کامل کابل‌ها از محفظه‌ی اصلی کیس و ایجاد ظاهر فوق‌العاده زیبا و مینیمال است.

نکته‌ی جالب اینکه کاربران برای دستیابی به چنین ظاهر مرتبی نیاز به تلاش زیادی ندارند، زیرا تمامی اتصالات طوری قرار گرفته‌اند که به‌راحتی نظم سیستم را حفظ می‌کنند. این کیس از چهار پنل شیشه‌ای بهره می‌برد؛ اگرچه چندین کامپیوتر با طراحی پروژه‌ی Zero نمایش داده شدند، اما Project Zero X زیباتر به‌نظر می‌رسد.


البته کیس Project Zero X ام‌اس‌آی به‌طور ۱۰۰ درصد بدون کابل نیست، زیرا برای اتصال کارت گرافیک به پشت مادربرد همچنان به کابل PCI نیاز دارد. همچنین، بلوک خنک‌کننده‌ی آبی (AIO) دو لوله به سمت رادیاتور دارد.

کامپیوتر پانورامیک ام اس اس
عکس : کامپیوتر پانورامیک ام اس اس

کامپیوتر پانورامیک بدون کابل
عکس : کامپیوتر پانورامیک بدون کابل

اما این جزئیات را می‌توان به‌عنوان نکات بهبودیافته در نظر گرفت. MSI برای دستیابی به این طرح زیبا، تغییراتی در داخل کیس Project Zero X اعمال کرده است. کارت گرافیک در پشت کیس، یعنی جایی‌که معمولاً مادربرد قرار می‌گیرد نصب می‌شود.

عکس :

MSI با راهکاری خلاقانه در Project Zero X، مجموعه‌ی پورت‌های ورودی و خروجی مادربرد را از سمت چپ به پشت آن انتقال داده است. این تغییر نه‌تنها دسترسی به پورت‌ها را بهبود می‌دهد، بلکه بسته به محل قرارگیری کامپیوتر، استفاده از آن را نیز آسان‌تر می‌کند.

یکی از نکات مهمی که MSI در طراحی Project Zero X باید روی آن کار کند، مسئله‌ی سازگاری است. یکی از مزایای رعایت استانداردهایی مثل ATX، ارائه‌ی گزینه‌های متنوع برای استفاده از قطعات کامپیوتری است. MSI می‌تواند با استفاده از پورت‌های Hot-Swap برای مجموعه پورت‌های ورودی و خروجی مادربرد، این مشکل را برطرف کند؛ قابلیتی که احتمالاً درصورت تولید انبوه کیس، مورد توجه قرار خواهد گرفت./زومیت

ارسال این خبر برای دوستان در شبکه های مجازی :
تلگرامواتساپایتاتوییترفیس بوکلینکدین