انجمن دیجیتال بیت کام آلمان فاش کرد که طبق یک نظرسنجی از ۱۰۰۰ شرکت، سرقت تجهیزات و دادههای فناوری اطلاعات و همچنین جاسوسی و خرابکاری دیجیتال و صنعتی، ۲۰۶ میلیارد یورو (معادل ۲۲۴ میلیارد دلار) برای آلمان در سال ۲۰۲۳ هزینه داشته است و برای سومین سال متوالی خسارت وارده از مرز ۲۰۰ میلیارد یورو بیشتر خواهد بود.
بر اساس این گزارش، این سومین سال متوالی است که این شرکتها متحمل چنین هزینههای هنگفتی در رابطه با جرایم سایبری میشوند. این جرایم شامل سرقت تجهیزات یا دادههای فناوری اطلاعات، جاسوسی و خرابکاری دیجیتال/صنعتی است.
جرایم سایبری چگونه بر شرکتهای آلمانی تأثیر میگذارد؟
این گزارش حاکی از آن است که ۷۵ درصد شرکتهای حاضر در نظرسنجی ادعا کردهاند که در طول ۱۲ ماه گذشته قربانی حملات سایبری شدهاند، اما به نظر میرسد این تعداد نسبت به سال گذشته کاهش یافته است؛ چراکه در سال ۲۰۲۲، ۸۴ درصد از شرکتها ادعاهای مشابهی را در رابطه با حملات سایبری مطرح کردند.
رالف وینترگرست، رئیس بیت کام میگوید: «کاهش جزئی تعداد شرکتها نشانه مثبتی است و نشان میدهد که اقدامات حفاظتی تأثیرگذار است.» به عنوان بخشی از این نظرسنجی، از شرکتها پرسیده شد که آیا «حملات سایبری موجودیت کسبوکارشان را تهدید میکند یا خیر». در این گزارش، بیش از نیمی از شرکتها (۵۲ درصد) پاسخ مثبت دادند.
این گزارش همچنین حاکی از آن است که ۷۰ درصد از شرکتهایی که مورد حمله سایبری قرار گرفتهاند، اطلاعات حساس آنها به سرقت رفته است که برای مقایسه، این رقم نسبت به سال ۲۰۲۲ با ۷ درصد افزایش به ۷۰ درصد رسیده است. همچنین هکرها از تماسهای دیجیتال ۶۱ درصد شرکتها جاسوسی کرده اند که این میزان نیز نسبت به سال گذشته ۴ درصد افرایش داشته است.
سینان سلین، رئیس اداره فدرال حفاظت از قانون اساسی آلمان گفت: «پاسخ ما به این تهدید فزاینده تقویت قابل توجه همکاری با شرکای خود، شناسایی سریع و پاسخ به حملات و همچنین تطبیق دائمی مکانیسمهای دفاعی خود است».
منبع: الیوم السابع