با شات ایکس همیشه در فناوری بروز باشید
بهترین دستگاه های استخراج بیت کوین در سال ۲۰۲۴
عکس : بهترین دستگاه های استخراج بیت کوین
.

بهترین دستگاه استخراج بیت کوین کدام است؟ افزایش مقبولیت بیت کوین و سودآوری استخراج این ارز دیجیتال باعث شده است صنعت استخراج بیت کوین روزبه‌روز بزرگ‌تر شود و همان‌ طور که احتمالاً می‌دانید، برای استخراج بیت کوین دیگر نمی‌‌شود از کامپیوترهای خانگی استفاده کرد و به دستگاه‌های مخصوصی با عنوان ماینر نیاز داریم.

از طرف دیگر، با توجه به رقابتی‌بودن فرایند استخراج و سخت‌ترشدن ماینینگ، معمولاً در بازه‌های زمانی چندماهه دستگاه‌های جدید و کارآمدتر به بازار عرضه می‌شوند و آرام‌آرام دستگاه‌های قدیمی‌تر را از دور خارج می‌کنند.

بهترین دستگاه استخراج بیت کوین در حال حاضر کدام مدل است و پس از آن چه مدل‌های دیگری وجود دارد؟ معیارهای مهم در سودآوری یک دستگاه استخراج کدام‌ها هستند؟ پاسخ تمام این سؤالات را در این مقاله می‌خوانید.



در این راهنما پس از بررسی بهترین دستگاه استخراج بیت کوین جهان، ابتدا کمی درباره معیارهای سودآوری یک دستگاه استخراج توضیح می‌دهیم و سپس بهترین دستگاه‌های استخراج بیت کوین در سال ۲۰۲۴ را معرفی می‌کنیم.

بهترین دستگاه استخراج بیت کوین چیست؟

بهترین دستگاه استخراج بیت کوین طبق بررسی‌ها و پرس‌وجوی ارزدیجیتال از ماینرهای حرفه‌ای، در زمان به‌روزرسانی این مقاله (آذر ۱۴۰۲)، دستگاه Bitmain Antminer S۱۹ Pro است. این دستگاه باقدرت و بیشترین تعداد ارجاع در بررسی‌های فنی، به‌عنوان بهترین دستگاه استخراج بیت کوین شناخته می‌شود. در ادامه درباره این دستگاه بیشتر می‌خوانید.

البته اگر از ابعاد کلی‌تری به موضوع نگاه کنیم، بهترین‌بودنِ یک دستگاه ماینینگ مسئله‌ای کاملاً نسبی است و شاید در بعضی از مناطق و شرایط، دستگاه‌هایی مورداستفاده قرار بگیرند که در مناطق و شرایط دیگر سودآوری نداشته باشند.

طبق یک قاعده کلی می‌توان گفت برای هرکس بهترین دستگاه استخراج دستگاهی است که علاوه بر داشتن طول عمر بالا، بازگشت سرمایه سریع‌تری داشته باشد. زمان بازگشت سرمایه به‌ مدت زمانی که گفته می‌شود که پول خرید دستگاه و هزینه‌های جانبی آن برمی‌گردد.

بر اساس قاعده بالا، بهترین و جدیدترین دستگاه استخراج، همیشه محبوب‌ترین نیست. به‌عنوان مثال، اگرچه دستگاه Bitmain Antminer S۱۹ Pro در زمان نگارش و آپدیت این مقاله از نظر بیشتر ماینرها، بهترین دستگاه استخراج بیت کوین در بازار است؛ اما ممکن است در جایی که برق ارزان باشد، همچنان بسیاری از فارم‌های بزرگ از دستگاه قدیمی‌تر یا مدل‌های دیگر استفاده کنند.

به‌طور کلی، مهم‌ترین عواملی که بر سودآوری و بازگشت سرمایه یک دستگاه تأثیر می‌گذارند عبارت‌اند از:

  • قدرت دستگاه (هش ریت/نرخ هش): مقدار قدرت پردازش دستگاه برای تولید هش که هر چقدر بالاتر باشد، مقدار بیت کوین‌های استخراج‌شده بالاتر می‌رود. مثال: قدرت دستگاه Antminer S۱۹ Pro حدود ۱۱۰ تراهش بر ثانیه (110TH/S) است.
  • مصرف برق دستگاه: مقدار برق مصرفی دستگاه استخراج بر حسب وات که هر چقدر بالاتر باشد، هزینه برق بیشتری را بر دوش ماینر می‌گذارد. مثال: مصرف برق دستگاه Antminer S۱۹ Pro حدود ۳,۲۵۰ وات (3250W) است.
  • قیمت دستگاه: میزان پولی که برای خرید دستگاه استخراج پرداخت می‌شود که هر چقدر بیشتر باشد، ماینر باید مدت بیشتری فعالیت کند تا سرمایه خرید برگردد و بنابراین زمان بازگشت سرمایه افزایش می‌یابد.

به‌جز موارد فوق، عوامل زیاد دیگری مثل قیمت بیت کوین، تعرفه برق و سختی شبکه بیت کوین در بازگشت سرمایه تأثیرگذار هستند؛ اما سه مورد بالا فقط مربوط به دستگاه بودند.

ده دستگاه‌ استخراج برتر بیت کوین در سال ۲۰۲۴

ده مورد از بهترین دستگاه های استخراج بیت کوین در سال ۲۰۲۴ در فهرست زیر آمده‌اند. این دستگاه‌ها تا اواسط سال ۲۰۲۴ میلادی در میان ماینرها بیشترین کارآمدی ممکن را دارند. در حقیقت برای تهیه فهرست زیر عواملی مانند بهره‌وری انرژی، قیمت، اندازه، وزن و مقبولیت در میان مصرف‌کنندگان لحاظ شده است.

  • بیت‌مین انت‌ماینر اس ۱۹ پرو (Bitmain AntMiner S۱۹ Pro)
  • بیت‌مین انت‌ماینر اس ۹ (Bitmain AntMiner S۹)
  • مایکرو‌بی‌تی واتس‌ماینر ام ۳۰ پلاس پلاس (MicroBT Whatsminer M30S++)
  • کنان اوالون‌ماینر ۱۲۴۶ (Canaan Avalonminer ۱۲۴۶)
  • کنان اوالون‌مِید اِی ۱۳۶۶ (Canaan Avalon Made A۱۳۶۶)
  • دراگون‌مینت تی ۱ (Dragonmint T۱)
  • ای‌بنگ اِبیت ای ۱۱ پلاس پلاس (++Ebang Ebit E۱۱)
  • بیت مین انت‌ماینر تی ۱۹ (Bitmain Antminer T۱۹)
  • اینوسیلیکون تی‌ ۳ پلاس ۵۲ تی (Innosilicon T۳+ 52T)
  • مایکرو‌بی‌تی واتس‌ماینر ام ۳۱ اس (MicroBT Whatsminer M31S)

دوباره تأکید می‌کنیم که برای انجام فعالیت استخراج هرکس باید با توجه به منطقه فعالیت و شرایط خود دستگاه تهیه کند و ممکن است استفاده از برخی دستگاه‌های قدیمی برای یک نفر منطقی‌تر باشد. همچنین‌ به این نکته توجه داشته باشید که بالاتربودنِ قدرت‌ دستگاه به‌معنای بهتر بودن دستگاه نیست. به یاد داشته باشید عواملی مانند مصرف برق، طول عمر، وزن، صدا و اندازه می‌توانند به‌طور مستقیم یا غیرمستقیم در سودآوری ماینینگ تأثیرگذار باشند.

تاریخ به‌روزرسانی: آذر ۱۴۰۲

۱. بیت‌مین انت‌ماینر اس ۱۹ پرو (Bitmain AntMiner S۱۹ Pro)

بهترین <strong>دستگاه <strong>استخراج بیت کوین</strong></strong> : اس ۱۹ پرو
سازندهبیت مین
مدل و قدرتانت‌ماینر اس ۱۹ پرو - ۱۱۰ تراهش
تاریخ عرضهمه ۲۰۲۰
اندازه۱۹۵x۲۹۰x۳۷۰ میلی‌متر
وزن۱۳.۲ کیلوگرم
صدا۷۵ دسیبل
تعداد فن۴
مصرف برق۳۲۵۰W
ولتاژ۱۲V
اتصالکابل شبکه (اترنت)
دما۵ - ۴۰ درجه سانتی‌گراد
بازده انرژی (ژول بر تراهش)۳۴.۵

انت‌ماینرهای سری ۱۹ در حال حاضر پرچم‌دار محصولات شرکت بیت‌مِین هستند و بیت‌مین هم بزرگترین تولیدکننده دستگاه‌های استخراج است.

انت‌ماینر اس ۱۹ پرو که در میان تمام دستگاه‌های ماینر موجود در بازار بهترین عملکرد و بهترین زمان بازگشت سرمایه را دارد، در می ۲۰۲۰ (اردیبهشت ۹۹) به بازار عرضه شد.

اس ۱۹ پرو با قدرت ۱۱۰ تراهش بر ثانیه (Th/s) و مصرف برق ۳,۲۵۰ وات، از نظر بهره‌وری انرژی (قدرت نسبت به مصرف برق) یک سر و گردن از مدل‌های پیشین بیت مین و رقبای فعلی خود بالاتر است.

تنها عیبی که به این دستگاه می‌توان وارد کرد، وزن حدودی ۱۵ کیلوگرمی و صدای بیش از ۸۰ دسیبلی است که برای یک ماینر صنعتی، خیلی هم مشکل‌ساز نیست.

بیت مین همچنین دستگاه‌های S۱۹j و S۱۹j Pro+ را به بازار عرضه کرده است که قیمت کمتری داشته و این مدل‌ها با قدرتی معادل ۱۰۰ و ۱۲۰ تراهش به فروش می‌رسند.

دستگاه‌های:

  • Antminer S۱۹ Pro+ Hydro با قدرتی معادل ۱۹۱ تراهش،
  • Antminer S۱۹ XP با ۱۴۱ تراهش،
  • Antminer S۱۹ XP Hyd با ۲۵۵ تراهش و
  • Antminer S۱۹K PRO با ۱۲۰ تراهش، مدل‌های جدیدتر سری S۱۹ هستند که طی بازهٔ اکتبر ۲۰۲۲ تا جولای ۲۰۲۳ میلادی در بازار توزیع شده‌اند.

۲. بیت‌مین انت‌ماینر اس ۹ (Bitmain AntMiner S۹)

بهترین <strong>دستگاه <strong>استخراج بیت کوین</strong></strong>: اس ۹
سازندهبیت مین
مدل و قدرتانت‌ماینر اس ۹ - ۱۳.۵ تراهش
تاریخ عرضهسپتامبر ۲۰۱۷
اندازه۱۳۵x۱۵۸x۳۵۰ میلی‌متر
وزن۴.۲ کیلوگرم
صدا۸۵ دسیبل
تعداد فن۲
مصرف برق۱۳۲۳W
ولتاژ۱۲V
اتصالکابل شبکه (اترنت)
دما۰ - ۴۰ درجه سانتی‌گراد
بازده انرژی (ژول بر تراهش)۹۸

انت‌ماینر اس ۹ شاید کارآمدترین ماینر بیت‌کوین تا به امروز و بااستفاده از الگوریتم SHA256 باشد. درعین‌حال که اس ۹ دارای نرخ هش نسبتاً پایینی است، یکی از مقرون‌به‌صرفه‌ترین ماینرهای موجود در بازار است.

بااین‌حال، یک نکته که باید به خاطر داشته باشید این است که این دستگاه صدای نسبتاً زیادی تولید می‌کند و این به این معنی است که ممکن است بهترین انتخاب برای راه‌اندازی دستگاه‌های استخراج خانگی نباشد.

۳. مایکرو‌بی‌تی واتس‌ماینر ام ۳۰ پلاس پلاس (MicroBT Whatsminer M30S++)

<strong>دستگاه <strong>استخراج بیت کوین</strong></strong> ام ۳۰ پلاس پلاس
سازندهمایکروبی‌تی
مدلواتس‌ماینر ام ۳۰ اس پلاس پلاس - ۱۱۲ تراهش
تاریخ عرضهاکتبر ۲۰۲۰
اندازه۱۲۵x۲۲۵x۴۲۵ میلی‌متر
وزن۱۲.۸ کیلوگرم
صدا۸۳ دسیبل
تعداد فن۲
مصرف برق۳۴۷۲W
ولتاژ۱۲V
اتصالکابل شبکه (اترنت)
دما۵ - ۶۰ درجه سانتی‌گراد
بازده انرژی (ژول بر تراهش)۳۱

در اکتبر ۲۰۲۰ شرکت مایکرو‌بی‌تی که حالا به رقیب جدی بیت‌مین در صنعت استخراج تبدیل شده است، قدرتمندترین سری از دستگاه‌های استخراج خود یعنی سری ام ۳۰ (M30) را عرضه کرد. این سری شامل سه مدل مدل ام ۳۰ اس، ام ۳۰ اس پلاس و ام ۳۰ پلاس پلاس بوده که آخری قدرتمندترین مدل این شرکت است.

پس از هاوینگ بیت کوین که پاداش استخراج این ارز دیجیتال را نصف کرد، دستگاه واتس‌ماینر ام ۳۰ پلاس پلاس با قدرت ۱۱۲ تراهش و مصرف برق ۳۴۷۲ وات توانست به‌خوبی انتظارات را برآورده کند.

بنابراین اگر نخواهیم مصرف انرژی را در نظر بگیریم، این دستگاه در حال حاضر قدرتمندترین دستگاه استخراج بیت کوین است. با این حال، از نظر بهره‌وری انرژی به رقیبش انت‌ماینر اس ۱۹ پرو باخته است.

با توجه به قدرت بسیار بالا و مصرف برق بالاتر نسبت به انت‌ماینر اس ۱۹ پرو، استفاده از این دستگاه در محل‌هایی که برق ارزان‌قیمت وجود داشته باشد، به‌شدت سودآور خواهد بود.

۴. کنان اوالون‌ماینر ۱۲۴۶ (Canaan Avalonminer ۱۲۴۶)

آوالون <strong>ماینر</strong> ۱۲۴۶
سازندهکنان
مدلاوالون‌ماینر ۱۲۴۶ - ۹۰ تراهش
تاریخ عرضهژانویه ۲۰۲۱
اندازه۳۳۱x۱۹۵x۲۹۲ میلی‌متر
وزن۱۲.۸ کیلوگرم
صدا۷۵ دسیبل
تعداد فن۴
مصرف برق۳۴۲۰W
ولتاژ۱۲V
اتصالکابل شبکه (اترنت)
دما۵ - ۶۰ درجه سانتی‌گراد
بازده انرژی (ژول بر تراهش)۳۸

شرکت کنان که در سال ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰ کم‌فروغ ظاهر شده بود، در ژانویه ۲۰۲۱ (دی ۹۹) دستگاه جدید خود، یعنی آوالون‌ماینر ۱۲۴۶ را به بازار عرضه کرد تا شاید بتواند از فشار انتقادها کم کند.

این دستگاه با هش ریت ۹۰ تراهش بر ثانیه به بازار عرضه می‌شود که آن را به‌ قدرتمندترین دستگاه شرکت کنان تبدیل خواهد کرد. نسبت به مدل ۱۱۶۰ پرو با قدرت ۸۱ تراهش و مصرف برق ۳۴۲۰ وات، مصرف برق آوالون‌ماینر ۱۲۴۶ فقط ۲۰ وات افزایش یافته است که پیشرفت چشم‌گیری محسوب می‌شود.

بازده انرژی ۳۸ ژول بر هر تراهش این دستگاه در نوع خود کم‌نظیر است؛ هرچند در مقابل بازده انرژی انت‌ماینر اس ۱۹ پرو حرفی برای گفتن ندارد.

از نظر ابعاد، این دستگاه بسیار مناسب فارم‌ها است و می‌تواند هم به‌صورت افقی و هم به‌صورت عمودی نصب شود.

همچنین در این دستگاه برخی موارد امنیتی لحاظ شده است که از فعالیت ویروس های ماینر و هک جلوگیری می‌کند.

۵. کنان اوالون‌مِید اِی ۱۳۶۶ (Canaan Avalon Made A۱۳۶۶)

بهترین دستگاه‌های <strong>استخراج بیت کوین</strong> در سال ۲۰۲۴
سازندهکنان
مدل و قدرتاوالون‌مِید اِی ۱۳۶۶ - ۱۳۰ تراهش
تاریخ عرضهدسامبر ۲۰۲۲
اندازه۱۹۲x۲۹۷x۲۹۲ میلی‌متر
وزن۱۳ کیلوگرم
صدا۷۵ دسیبل
تعداد فن۶
مصرف برق۳۲۵۰W
ولتاژ۱۲V
اتصالکابل شبکه (اترنت)
دما۵ - ۳۵ درجه سانتی‌گراد
بازده انرژی (ژول بر تراهش)۳۰

مشابه با اوالون‌ماینر ۱۲۴۶، اوالون‌مِید اِی ۱۳۶۶ هم گزینه‌ای عالی برای مزارع استخراج کوچک و متوسط است.

این دستگاه شباهت زیادی به ماینرهای موفق بیت مین از جمله انت‌ماینر اس ۱۹ دارد؛ اما با هش ریتی بیشتر و بهره‌وری انرژی بسیار مناسب‌تر. نرخ هش‌ کنان اوالون‌مِید اِی ۱۳۶۶، حدود ۱۳۰ تراهش است و مصرف برق آن به ۳,۲۵۰ وات می‌رسد.

در مجموع سری جدید ماینرهای اوالون و به‌طور خاص اِی ۱۳۶۶، از نظر کارایی در مقایسه با پرچمدارهایی مثل انت‌ماینر اس ۱۹ اکس پی (S19 XP) و واتس‌ماینر ام ۵۰ اس (M50S)، انتخاب‌هایی بسیار رقابتی هستند.

۶. دراگون‌مینت تی ۱ (Dragonmint T۱)

دراگون‌مینت تی ۱
سازندههالونگ ماینینگ/ اینوسیلیکون
مدل و قدرتدراگون‌مینت تی۱ - ۱۶ تراهش
تاریخ عرضهآوریل ۲۰۱۸
اندازه۱۲۵x۱۵۵x۳۴۰ میلی‌متر
وزن۶ کیلوگرم
صدا۷۵ دسیبل
تعداد فن۲
مصرف برق۱۴۸۰W
ولتاژ۱۲V
اتصالکابل شبکه (اترنت)
دما۵ - ۴۰ درجه سانتی‌گراد
بازده انرژی (ژول بر تراهش)۷۵

دراگون‌مینت تی ۱، یکی از جدیدترین و مقرون‌به‌صرفه‌ترین ماینرهایی است که امروزه با انت‌ماینر اس ۹ در بازار رقابت می‌کند و نه‌تنها نرخ هش بهتری نسبت به رقیب خود دارد، بلکه از فناوری‌ای تحت عنوان ایسیک بوست (ASICboost) برای افزایش کارایی نیز استفاده می‌کند. ایسیک بوست منجر به افزایش سرعت استخراج و کاهش مصرف انرژی برق به‌ازای هش خروجی دستگاه می‌شود.

در کل می‌توان گفت دراگون‌مینت تی ۱ ماینری است که به شما امکان استخراج بیت کوین را با میزان برق مصرفی نسبتاً کمی می‌دهد. این دستگاه که توسط شرکت هالونگ ماینینگ (Halong Mining) تولید می‌شود، یک ایسیک (ASIC) فوق‌العاده قدرتمند با مصرف برقی بسیار کم است که قدرتی معادل ۱۶ تراهش بر ثانیه را ارائه می‌دهد.

۷.ای‌بنگ اِبیت ای ۱۱ پلاس پلاس (++Ebang Ebit E۱۱)

بهترین دستگاه‌های <strong>استخراج بیت کوین</strong> در سال ۲۰۲۴
سازندهای‌بنگ
مدل و قدرت اِبیت ای ۱۱ پلاس پلاس - ۴۴ تراهش
تاریخ عرضهاکتبر ۲۰۱۸
اندازه
وزن۴.۲ کیلوگرم
صدا۷۵ دسیبل
تعداد فن۲
مصرف برق۱۹۸۰W
ولتاژ۱۲V
اتصالکابل شبکه (اترنت)
دما۵ - ۴۵ درجه سانتی‌گراد
بازده انرژی (ژول بر تراهش)۴۵

ای‌بنگ اِبیت ای ۱۱ پلاس پلاس گزینهٔ خوبی برای استخراج‌کنندگانی است که به‌دنبال دستگاهی با مصرف برق بهینه هستند. با مصرف برقی معادل تنها ۱,۹۸۰ وات،ای‌بنگ اِبیت ای ۱۱ پلاس پلاس دارای قدرتی معادل ۴۴ تراهش بر ثانیه است و همچنین از یک سینک حرارتی مستقل بهره می‌برد.

در طرف مقابل اما این دستگاه صدای زیادی تولید می‌کند، بنابراین ممکن است برای استخراج خانگی ایدئال نباشد. به همین دلیل توصیه می‌شود که دستگاه در منطقه‌ای غیرمسکونی راه‌اندازی شود.

۸. بیت مین انت‌ماینر تی ۱۹ (Bitmain Antminer T۱۹)

انت‌<strong>ماینر</strong> تی ۱۹
سازندهبیت مین
مدل و قدرتانت‌ماینر تی ۱۹ - ۸۴ تراهش
تاریخ عرضهژوئن ۲۰۲۰
اندازه۱۹۵x۲۹۰x۴۰۰ میلی‌متر
وزن۱۴.۵ کیلوگرم
صدا۷۵ دسیبل
تعداد فن۴
مصرف برق۳۱۵۰W
ولتاژ۱۲V
اتصالکابل شبکه (اترنت)
دما۵ - ۵۰ درجه سانتی‌گراد
بازده انرژی (ژول بر تراهش)۳۸

مطابق با سیاست‌های قبلی بیت مین، خیلی زود پس از عرضه مدل‌های اس ۱۹، در ژوئن ۲۰۲۰ (خرداد ۹۹) مدل تی ۱۹ هم عرضه شد.

مدل‌های تی از انت‌ماینرهای بیت مین نسبت به مدل‌های اس ‌قدرت کمتری دارند؛ اما ارزان‌تر هستند و گزینه‌های خوبی برای فارم‌های متوسط و کوچک محسوب می‌شوند.

انت‌ماینر تی ۱۹ تقریباً همان ابعاد و امکانات اس ۱۹ را دارد؛ اما با قدرت ۸۴ تراهشی و بازده انرژی ۳۸ ژول بر تراهش در مقابل اس ۱۹ پرو بسیار ضعیف دیده می‌شود. مصرف برق این دستگاه ۳,۱۵۰ وات است و با توجه به قیمت ارزان‌تر، می‌تواند یک گزینه اقتصادی‌‌ باشد.

۹. اینوسیلیکون تی‌ ۳ پلاس ۵۲ تی (Innosilicon T۳+ 52T)

<strong>اینوسیلیکون</strong> تی‌ ۳ پلاس ۵۲ تی
سازندهاینوسیلیکون
مدل و قدرتاینوسیلیکون تی‌ ۳ پلاس ۵۲ تی - ۵۲ تراهش
تاریخ عرضهمه ۲۰۱۹
اندازه۱۴۱x۲۲۰x۴۳۰ میلی‌متر
وزن۱۰ کیلوگرم
صدا۷۵ دسیبل
تعداد فن۲
مصرف برق۲۸۰۰W
ولتاژ۱۲V
اتصالکابل شبکه (اترنت)
دما۵ - ۴۰ درجه سانتی‌گراد
بازده انرژی (ژول بر تراهش)۴۲

ماینرهای بیت کوین شرکت اینوسیلیکون به‌‌معنای واقعی کلمه یک ترمیناتور در میان ماینرها هستند. پس از موفقیت دستگاه تی ۳، مدل بعدی یعنی تی ۳ پلاس در می ۲۰۱۹ عرضه شد.

قدرت هش 52 تراهش و مصرف برق 2100 وات، این دستگاه را در فهرست خرید استخراج‌کنندگان زیادی قرار داده است.

وزن بسیار مناسب نسبت به قدرت هش (ده کیلوگرم) و ابعاد تقریباً جمع‌وجور باعث شده است تا از این ماینر در مقایس صنعتی و در سطح بالایی استفاده شود. تی ۳ پلاس مدل دیگری هم دارد که قدرت آن به ۵۷ تراهش می‌رسد.

شایان ذکر است که در شبکه‌های اجتماعی برخی ماینرها از خدمات پس از فروش و همچنین مشکلات مربوط به تعمیر دستگاه‌های اینوسیلیکون رضایت نداشته‌اند.

۱۰. مایکرو‌بی‌تی واتس‌ماینر ام ۳۱ اس (MicroBT Whatsminer M31S)

مایکرو‌بی‌تی واتس‌<strong>ماینر</strong> ام ۳۱ اس
سازندهمایکرو‌بی‌تی
مدل و قدرتواتس‌ماینر ام ۳۱ اس - ۷۰ تراهش
تاریخ عرضهآوریل ۲۰۲۰
اندازه۱۳۰x۲۲۰x۳۹۰ میلی‌متر
وزن۱۲.۵ کیلوگرم
صدا۷۵ دسیبل
تعداد فن۲
مصرف برق۳۲۲۰W
ولتاژ۱۲V
اتصالکابل شبکه (اترنت)
دما۵ - ۴۰ درجه سانتی‌گراد
بازده انرژی (ژول بر تراهش)۴۷

آخرین ماینر و دیگر مدلی که از شرکت مایکروبی‌تی در فهرست ما جای گرفته است و ماینرها از آن رضایت دارند، دستگاه واتس‌ماینر ام ۳۱ است. این دستگاه ۷۰ تراهش بر ثانیه قدرت دارد و ۳,۳۰۰ وات برق مصرف می‌کند و به این ترتیب بهره‌وری انرژی آن ۴۲ ژول بر تراهش است.

این دستگاه با کمی بهره‌وری انرژی کمتر در سال ۲۰۱۹ رقیب اصلی اس ۱۷ پلاس بود. اگرچه بهره‌وری انرژی ام ۳۱ پایین‌تر از اس ۱۷ پلاس است، با توجه به گزارش‌هایی در مورد مشکل فنی در بعضی محموله‌های اس ۱۷ بیت مین، ماینرهای زیادی این دستگاه را به اس ۱۷ پلاس ترجیح می‌دهند.

در دسامبر ۲۰۲۰ (دی ۹۹) مدل پلاس این دستگاه یعنی واتس‌ماینر اس ۳۱ پلاس با قدرت ۸۰ تراهش به بازار عرضه شد که بهره‌وری انرژی بهتر از اس ۱۷ پلاس دارد. با این حال، به‌دلیل اینکه هنوز تست این دستگاه توسط ماینرها گزارش نشده است، در این فهرست صرفاً به اس ۳۱ اشاره کردیم.

دستگاه‌های دیگر

در حال حاضر صدها مدل مختلف از دستگاه استخراج بیت کوین وجود دارد که هر کدام از آن‌ها می‌توانند قدرت هش و مصرف برق متفاوتی داشته باشند. به‌عنوان مثال، سری ام ۳۰ انت‌ماینرهای شرکت مایکروبی‌تی خود شامل چندین مدل مختلف می‌شود که هش‌ ریت‌ متفاوتی دارند. بنابراین قبل از تهیه یک دستگاه استخراج حتماً از مدل و هش ریت دستگاه اطمینان حاصل کنید.

نیاز به گفتن نیست که همه دستگاه‌ها از هر برندی نمی‌توانند برای ماینینگ مناسب باشند. علاوه بر شرایط محیطی و زیرساختی، بهتر است صنعتی‌بودن یک دستگاه استخراج هم قبل از تهیه دستگاه بررسی شود. مثلاً اگر یک دستگاه استخراج هش‌ریت و بهره‌وری انرژی بسیار مناسبی هم داشته باشد، قبل از خرید باید از خود این سؤالات را بپرسید:

  • آیا این دستگاه استخراج در محیط مدنظر من (مثلاً گردوخاک) بهره‌وری دارد؟
  • برند این دستگاه استخراج تا چد معتبر است؟
  • چه فارم‌هایی از این دستگاه استخراج استفاده می‌کنند؟ آیا این یک دستگاه با کاربرد صنعتی است یا برای مصارف خانگی و تکی ساخته شده است؟

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره تهیه دستگاه استخراج می‌توانید «راهنمایی خرید

دستگاه استخراج» را مطالعه کرده و همچنین به صفحهٔ لیست دستگاه‌های استخراج ارزدیجیتال + قیمت و سودآوری برای اطلاعات بیشتر مراجعه کنید.

جمع‌بندی

در این مقاله ضمن توضیح درباره انتخاب یک دستگاه مناسب برای استخراج بیت کوین، بهترین ماینرهای سال ۲۰۲۴ را معرفی کردیم.

ده دستگاهی که در بالا از آن‌ها نام بردیم در مقیاس جهانی به‌عنوان بهترین دستگاه‌های استخراج بیت کوین شناخته می‌شوند؛ اما در برخی از مناطق و شرایط ممکن است کارآمدی لازم را نداشته باشند. به این ترتیب، اگر قصد تهیه دستگاه استخراج را دارید، به این مطلب اکتفا نکنید و حتماً خودتان نسبت به شرایطی که دارید، تحقیقات لازم را انجام دهید.

فراموش نکنید از دید کلی بهترین دستگاه استخراج برای هر استخراج‌کننده دستگاهی است که طول عمر مناسبی داشته باشد و بتواند بازگشت سرمایه سریع‌تری را رقم بزند. بنابراین معیارِ بهترین‌بودن می‌تواند برای هر شخصی متفاوت باشد.

ارسال این خبر برای دوستان در شبکه های مجازی :
تلگرامواتساپایتاتوییترفیس بوکلینکدین