با شات ایکس همیشه در فناوری بروز باشید
۸ نکته برای جلوگیری از تمام‌شدن باتری گوشی در سفر
عکس : جلوگیری از تمام‌شدن باتری گوشی در سفر

تلفن همراه به یکی از همراهان ضروری در سفر تبدیل شده است؛ زیرا این دستگاه علاوه بر این که یک ابزار ارتباطی است، به دوربینی برای گرفتن عکس و فیلم، کمک حرکتی، مترجم زبان، راهنمای تور و منبع سرگرمی تبدیل شده است.

به گزارش سرویس اخبار موبایل سایت شات ایکس و به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان با این حال، اتکای بیش از حد به تلفن خود می‌تواند باعث تخلیه سریع باتری شود.

برای جلوگیری از تمام شدن باتری در نامناسب‌ترین لحظات، وب سایت «Infobay» برخی روش‌های موثر را ارائه کرده است که به حفظ شارژ دستگاه شما کمک می‌کند.


۱. حالت هواپیما را فعال کنید

تلفن همراه در مناطق دورافتاده یا هنگام سفر‌های بین المللی که سعی می‌کنند به شبکه متصل بمانند، انرژی بیشتری مصرف می‌کند، حتی اگر کاربر به آن نیاز نداشته باشد.

برای جلوگیری از جستجوی مداوم سیگنال و تخلیه باتری توسط تلفن، بهتر است حالت هواپیما را فعال کنید که سرویس تلفن همراه را غیرفعال می‌کند. این گزینه به خصوص در مناطقی که پوشش ضعیفی دارند مفید است.

۲. حالت ذخیره باتری را فعال کنید

هنگامی که باتری در شرف تمام شدن است و زمانی برای شارژ مجدد آن وجود ندارد، کاهش عملکرد تلفن ممکن است ضروری باشد. اکثر دستگاه‌های مدرن دارای حالت ذخیره باتری هستند که به طور خودکار زمانی که سطوح شارژ پایین بین ۱۰ تا ۲۰ درصد هستند، فعال می‌شود.

این حالت روشنایی صفحه را کم می‌کند، جلوه‌های بصری را غیرفعال می‌کند و برخی از عملکرد‌های خودکار مانند همگام سازی ایمیل یا پشتیبان را متوقف می‌کند. اگر دستگاه به طور خودکار آن را فعال نکرد، می‌توان آن را به صورت دستی در تنظیمات باتری فعال کرد.

۳. قبل از خروج، اعلان‌ها و به‌روزرسانی‌های خودکار را تنظیم کنید

روشن کردن همه اعلان‌ها و به‌روزرسانی‌های خودکار می‌تواند به سرعت باتری شما را در صورت یافتن اتصال Wi-Fi، به ویژه در خارج از منزل، تخلیه کند. برای جلوگیری از این مصرف، توصیه می‌شود به روز رسانی خودکار برنامه‌ها را غیرفعال و اعلان‌های شبکه‌های اجتماعی را محدود کنید.

به این ترتیب، این برنامه‌ها تنها زمانی که به صورت دستی باز شوند، به روز می‌شوند و در مصرف باتری صرفه جویی می‌کنند. می‌توانید این کار را از طریق منوی اعلان و در تنظیمات دانلود خودکار در فروشگاه‌هایی مانند گوگل پلی یا آیتیونز انجام دهید.

۴. خدمات مکان یابی را خاموش کنید

خدمات مکان یابی برای یافتن مکان‌های نزدیک مفید هستند، اما استفاده مداوم می‌تواند به سرعت باتری را تخلیه کند.

برای صرفه جویی در مصرف برق، توصیه می‌شود برنامه‌هایی را که از موقعیت مکانی مانند GPS، بلوتوث، AirDrop و Wi-Fi استفاده می‌کنند، خاموش کنید. زیرا دستگاه هر بار که سیگنال‌هایی برای فعال نگه داشتن آن ارسال می‌کند، باتری را مصرف می‌کند.

۵. از دمای بالا اجتناب کنید

عملکرد باتری تحت تأثیر سرما و گرمای شدید قرار می‌گیرد. به گفته اپل، دستگاه‌های این شرکت در دمای بین ۱۶ تا ۲۲ درجه سانتیگراد بهترین عملکرد را دارند.

دمای بالا می‌تواند از شارژ بیش از ۸۰ درصد باتری جلوگیری کند و گرمای بیش از حد بیش از ۳۵ درجه سانتیگراد می‌تواند برای همیشه به باتری آسیب برساند.

۶. روشنایی صفحه را تنظیم کنید و از پس زمینه‌های تیره در صفحه‌های OLED استفاده کنید

صفحه نمایش بزرگترین عامل تخلیه باتری گوشی است و روشنایی نقش مهمی در هزینه آن دارد. نمایشگر‌های OLED در مدل‌های جدیدتر آیفون و اندروید می‌توانند با نمایش مشکی واقعی، مصرف انرژی را کاهش دهند؛ زیرا پیکسل‌ها کاملاً خاموش هستند.

برای به حداکثر رساندن عمر باتری، توصیه می‌شود روشنایی را به کمترین حد ممکن کاهش دهید یا از تنظیم خودکار استفاده کنید که روشنایی را بسته به شرایط تنظیم می‌کند.

علاوه بر این، فعال کردن والپیپر‌های تیره در صفحه اصلی و صفحه‌های قفل و همچنین استفاده از تم‌های تیره در برنامه‌ها، می‌تواند مصرف انرژی را کاهش دهد.

۷. به روزرسانی پس زمینه را متوقف کنید

برخی از برنامه‌ها مانند فیس بوک و توییتر با به روز رسانی مداوم خود، حتی زمانی که از آن ها استفاده نمی‌کنید، انرژی باتری را مصرف می‌کنند.

برای جلوگیری از این امر، می‌توانید به‌روزرسانی پس‌زمینه را در تنظیمات عمومی باتری آیفون یا در لیست برنامه‌ها در دستگاه‌های دیگر غیرفعال کنید.

۸. قبل از سفر مطالب را دانلود کنید

در سفر‌های طولانی، به خصوص در فرودگاه‌ها یا در زمان تاخیر پرواز، ممکن است تماشای سریال یا فیلم با تلفن همراه وسوسه انگیز به نظر برسد، اما دانلود محتوا در این مواقع می‌تواند به سرعت باتری را خالی کند.

بهترین گزینه این است که قبل از بیرون رفتن، برنامه ها، فیلم‌ها و بازی‌ها را دانلود کنید.

منبع: ارم نیوز

ارسال این خبر برای دوستان در شبکه های مجازی :
تلگرامواتساپایتاتوییترفیس بوکلینکدین