با شات ایکس همیشه در فناوری بروز باشید
همه کارهایی که قبل از فروش آیفون باید انجام دهید
عکس : ریست کردن و حذف اطلاعات گوشی آیفون
.

اگر با ورود سری آيفون ۱۵ به ایران قصد دارید نسخه پیشین این گوشی هوشمند را فروخته و مدل جدید را خریداری کنید، پیش از در اختیار گذاشتن آیفون پیشین، باید کارهایی را انجام دهید که در این مطلب آن‌ها را با هم مرور خواهیم کرد. در ادامه با ما همراه باشید.

پیش از فروش آیفون چه کارهایی باید انجام دهیم؟

در اولین قدم، اگر گزینه Find My که برای ردیابی آیفون‌ها به کار می‌رود روی گوشی هوشمند شما فعال است، آن را غیر فعال کنید تا اجازه ریست کردن و حذف اطلاعات به صورت کامل به شما داده شود. در غیر این صورت نمی‌توانید اطلاعات روی آيفون خود را حذف کنید.



برای خاموش کردن گزینه Find My مراحل زیر را به ترتیب طی کنید:

  1. ابتدا وارد اپلیکیشن Settings شوید.
  2. در ابتدای صفحه روی بنر نام خود ضربه بزنید.
  3. در صفحه جدید وارد بخش Find My شوید.
  4. اولین گزینه، Find My iPhone است. روی آن ضربه بزنید.
  5. در نهایت سوییچ Find My iPhone را به حالت خاموش درآورید.

  • حالا به صفحه دوم، یعنی تنظیمات اپل آیدی رفته و به انتهای صفحه بروید.
  • روی دکمه Sign Out ضربه بزنید.
  • حالا پسورد اپل آیدی خود را وارد کنید تا از اکانت خود خارج شوید.

به عنوان آخرین اقدام، باید تمامی اطلاعات روی آیفون خود را حذف کنید. برای انجام این کار، مراحل زیر را به ترتیب طی کنید:

  1. به صفحه ابتدایی اپلیکیشن Settings رفته و وارد بخش General شوید.
  2. به انتهای صفحه بروید و گزینه Transfer or Reset iPhone را انتخاب کنید.
  3. در صفحه جدید، روی گزینه Erase All Content and Settings ضربه بزنید.
  4. در این مرحله به شما هشدار داده می‌شود که کلیه اطلاعات از روی گوشی شما حذف خواهد شد. در صورت تمایل به انجام این کار، روی دکمه Continue ضربه بزنید.
  5. در مرحله بعد باید پسورد آیفون خود را وارد کنید.
  6. سپس از شما خواسته می‌شود تا در صورت نیاز، اطلاعات خود را روی فضای آیکلود ذخیره کنید. در صورت تمایل می‌توانید روی گزینه Finish Upload The Erase ضربه بزنید و در غیر این صورت، گزینه Erase Now را انتخاب کنید.

در نهایت برای اطمینان از شما برای حذف اطلاعات سوالی پرسیده می‌شود که در صورت موافقت، گزینه Erase را انتخاب کنید.

به همین سادگی، می‌بینید که کلیه اطلاعات از روی آيفون حذف شده و می‌توانید با خیال راحت، آیفون خود را در اختیار شخص خریدار بگذارید. در صورتی که در پروسه انجام تنظیمات با مشکلی مواجه شدید، سوال خود را در قسمت نظرات با ما در میان بگذارید. کارشناسان ما در اسرع وقت به سوالات شما پاسخ خواهند داد.



ارسال این خبر برای دوستان در شبکه های مجازی :
تلگرامواتساپایتاتوییترفیس بوکلینکدین