به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، نخستین گردهمایی شتابدهنده های منتخب کشور با حضور بیش از ۵۰ شتابدهنده از ۱۵ استان کشور برگزار شد.
در روز اول این رویداد، ضمن معرفی آسانسوری هر یک از شتابدهندهها و سخنرانی محمدجواد صدری مهر، دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیس جمهور در ساماندهی و توسعه زیرساختهای فناوری و نوآوری در خصوص برنامهها و حمایتهای دفتر توسعه زیرساخت، پنلهـای گفتوگـو و شبکهسـازی تحت عنوان های «رابطه سرمایه گذاران خطر پذیر و شنابدهنده ها» و «مدل کسب و کار شتابدهندههای ایرانی» برگزار شد.
محمد صادق سبحانی، مدیر پروژه تریگیت طی سخنانی در این رویداد به تشریح پلتفرم شتابدهی آنلاین تریگیت که از اوایل تیر ماه سال ۱۴۰۱ کار خود را آغاز کرده است، پرداخت.
مدیر پروژه تریگیت گفت: پلتفرم تریگیت این امکان را برای نهادهای نوآوری از جمله شتابدهنده ها فراهم میکند تا فرایند های پذیرش، ارزیابی ، آموزش و راهبری را یکپارچه کنند و بدون محدودیت جغرافیایی به تیمهای استارتاپی متقاضی در سراسر کشور خدمت رسانی کنند. استفاده از خدمات این پلتفرم به عنوان یک بستر رشد و شتابدهی آنلاین کسب و کارهای نوپا فرایند های آموزش، راهبری را تکرار پذیر میکند و امکان پایش وضعیت تیم های زیرمجموعه هر نهاد نوآوری را تسهیل میکند.
سبحانی با تأکید بر همراهی و همکاری سایر فعالان زیستبوم نوآوری اضافه کرد: امیدواریم با شناساندن بیشتر این پلتفرم، همراهان خود را در این مسیر پیدا کنیم، چراکه ما برای همکاری آماده هستیم و سایر شتابدهندهها، مراکز رشد، پارکهای علموفناوری، صندوق های پژوهش و فناوری و سایر بازیگران اکو سیستم نوآوری نیز می توانند در کنار ما قرار بگیرند تا خدمات بهتری به تیمهای زیرمجموعه خود ارائه دهند و شاهد رشد بیشتر زیست بوم نوآوری کشور باشیم.
وی با اشاره به رایگان بودن محتواهای آموزشی این پلتفرم، فرایند سامانه آنلاین تریگیت را این گونه توضیح داد: نهادهای نوآوری در این پلتفرم امکان تعریف برنامه های ارزیابی و خدمات دهی شخصی سازی شده خود را دارند و می توانند به پذیرش و تعامل با استارتاپ ها بپردازند. تیمها در سراسر کشور می توانند با مراجعه به این پلتفرم نهاد نوآوری خود را انتخاب کنند تا در فرایند ارزیابی آن نهاد قرار گیرند و در صورت پذیرش در فرایند داوری از خدمات نهاد مورد نظر خود بهره مند شوند.